aanmelden

Advocatenkantoor Nederland is een commerciële website gericht op promotie van advocatenkantoren in Nederland die er naar streeft de kosten van adverteren zo laag mogelijk te houden. Dat adverteren niet duur hoeft te zijn en toch een hoog rendement kan opleveren bewijst Advocatenkantoor-nl.nl

Uit recentelijk onderzoek is naar voren gekomen dat de 97% van de mensen zoekt op internet om het betreffende product c.q  dienstverlening te vinden. Op het moment dat de internet bezoeker iets zoekt dan moet U door deze gevonden worden. Dan heeft u een potentiële klant, staat u niet op internet vermeld en uw "concurrent" wel dan heeft die een klant en u niet, zo simpel is dat. Daarom is het van belang dat u met uw bedrijf gevonden wordt in de zoekmachines op internet. Wordt u niet gevonden dan kost dat geld ( omzet) !!!

Een presentatie van uw bedrijf bestaat uit een website, geheel gericht op het bedrijf, tekst met bedrijfsinformatie en een vermelding in de zoekmachine Google in uw regio, alsmede een link naar uw eigen website indien aanwezig.

De website beheert u zelf d.w.z. u kunt dagelijks, de tekst en foto's vernieuwen die op uw presentatie staan, zodat u altijd up to date bent.

De website Advocatenkantoor Nederland heeft momenteel ongeveer 1200 bezoekers per dag


Deze website is onderdeel van Bedrijvenpresentatie Nederland BV

nieuwe afbeelding